martes, 5 de julio de 2016

Tot el nostre suport a Jorge Santos

Des del sindicat COS mostrem tot el nostre suport a Jorge Santos, als afiliats a CGT per l'agressió d'un dels seus i als treballadors que serem els que patirem les conseqüències en última instància per les sancions i posterior acomiadament d'aquest defensor incansable dels nostres drets, en una clara actitud repressiva.
 
La nostra opinió
 
Nosaltres pensem que tota aquesta repressió és una trampa burocràtica per debilitar molt a l'única secció de Madrid que s'hi enfronta.
 
Molts dels treballadorxs demanen als delegats que donem la cara, que no s'amaguin. És cert que uns fem cas i donen la cara, i en canvi molts altres delegats li fan el joc a l'empresa.
 
Hem de pensar que els treballadors lluitem per la nostra feina i l'empresa ha traspassat línies vermelles, això ens porta a un increment de la violència que els treballadorxs no volem.
 
Fets
 
La Direcció està reprimint/coaccionant a Jorge Santos, un dels delegats que més enèrgicament defensa als treballadors i que pertany a la secció sindical de CGT a Madrid.
 
Estem segurs que Gustavo (Director de RRHH) sap que perdrà els judicis contra Jorge Santos perquè no té cap base jurídica.
 
Creiem molt sospitós que aquestes sancions coincideixin amb:

1. Difusió de l'actitud d'Ivan Lozano, director general d'Atos a l'estat espanyol, quan va ordenar l’acomiadament d'un treballador per utilitzar "els seus lavabos".
 
2. Tenir una negociació oberta en Major Events en la qual l'adreça la Direcció torna a reprimir/coaccionar en aquest cas als treballadors.
 
3. Tenir una negociació oberta sobre l'Acord marc 2016.
Salut

No hay comentarios:

Publicar un comentario